Nieuwbouw

Een unieke selectie nieuwbouwprojecten.

Salicornia

Lichtrijke en ruime, brede nieuwbouwappartementen op een uitstekende en rustige ligging in de Leopoldlaan. Deze appartementen genieten van de vakantiesfeer van de Zeedijk, de levendigheid van de terrassen en bistro’s rond het Rubensplein en de nabijheid van de vele winkels in de Lippenslaan en Kustlaan.

Het project wordt gerealiseerd in een smaakvolle, moderne architectuur met bijzondere aandacht voor het comfort van de bewoners.

Start verkoop: Kerstvakantie 2020

Start bouw: lente 2021

Vanaf € 615.000
Nog 5 van de 10 loten beschikbaar.
Bekijk dit nieuwbouw project

Toronto

Nieuwbouwresidentie ‘Toronto’ heeft een moderne en hedendaagse uitstraling. De appartementen beschikken over brede gevels en zuidgerichte zonneterrassen. Uitstekend gelegen in een evenwijdige straat met de zeedijk op enkele passen van het strand en het Rubensplein te Knokke.


De appartementen hebben een hoogwaardige, mooie en duurzame afwerking en deze appartementen worden gebouwd met kwaliteitsvolle materialen.

Start bouw: herfst 2020

Vanaf € 690.000
Nog 0 van de 12 loten beschikbaar.
Bekijk dit nieuwbouw project

Huize Chicane & Huize Torq

Het standingvolle nieuwbouwproject 'Huize Torq en Huize Chicane' zijn zogenaamde ‘stapelwoningen'. de appartementen beschikken over brede gevels en ruime zonneterrassen. Uitstekend gelegen met een prachtig open zicht op het Zegemeer en in de onmiddellijke nabijheid van winkels en horeca.

De appartementen worden afgewerkt met hoogwaardige,mooie en duurzame materialen.

Vanaf € 1.250.000
Nog 0 van de 2 loten beschikbaar.
Bekijk dit nieuwbouw project