Verhuren

U wenst uw woning of appartement te verhuren? Wij doen het alsof het voor onszelf is.  Dit is ons aanbod:

1. Een optimale huurprijs

De huur mag uiteraard niet te laag zijn om als verhuurder voldoende rendement uit je investering te halen.  Maar ook niet te hoog om snel genoeg een huurder te vinden en om te vermijden dat de huurders weer gaan lopen.  Leegstand is vijand nummer 1 van elke verhuurder.

1. Een optimale huurprijs

2. Aantrekkelijke foto's

Ons kantoor besteed veel zorg aan het nemen van duidelijke en zonnige foto's. Rondslingerende spullen ruimen we op want die schrikken kandidaten af. In een meer en meer visuele wereld is het super belangrijk de te verhuren woning zo aantrekkelijk mogelijk voor te stellen om bezoeken aan te trekken en uit te blinken in het ruime aanbod op de webportaalsites.
2. Aantrekkelijke foto's

3. Screenen van huurders

We screenen op discrete wijze, zonder te discrimineren en met respect voor de privacy, de solvabiliteit en de kwaliteit van de huurders.  U wil als eigenaar met een huurder in zee die stipt betaalt en die uw woning goed onderhoudt..

3. Screenen van huurders

4. Een juridisch waterdichte overeenkomst

We gebruiken de modelovereenkomsten van onze beroepsorganisatie en passen die op maat aan.  We staan garant voor een juridisch correcte overeenkomst waarin we uw belangen verzekeren.  Onze medewerkers worden geregeld bijgeschoold en zijn steeds op de hoogte van de nieuwe wettelijke ontwikkelingen.

4. Een juridisch waterdichte overeenkomst

5. Opvolging

We nemen de opdrachtgever zoveel mogelijk alles uit handen. Ons kantoor zorgt zelf voor de plaatsbeschrijving zodat we de problemen kunnen duiden als er huurherstellingen nodig zijn.  We zorgen voor het overzetten van de nutstellers bij intrede en op het einde van de overeenkomst en voor de registratie van de overeenkomst en de plaatsbeschrijving. 
Indien u wenst dat we het volledige beheer van uw huurpanden overnemen, inclusief het innen van de huurgelden en indexeren, dan kunt u bij ons terecht voor rentmeesterschap.
 

5. Opvolging